- ارسال کننده: آرام پز تاریخ: ۹۴/۱۱/۲۸

کوفته ماهی

کوفته ماهی

 مواد لازم:

ماهی بدون تیغ 700 گرم تخم مرغ 1 عدد
جعفری خرد شده 1 قاشق غذاخورینان تست 4 عدد
پیاز 3 عدد
سیر 2 حبه
آرد سوخاری و نمک و فلفل مقدار لازم


طرز تهیه:
پوست، تیغ و استخوان ماهی را جدا کنید سپس فیله های ماهی را همراه با پیاز و سیر 2 بار چرخ کنید تا یکدست شود.نان های تست را خرد کنید و در مقداری آب یا شیر 1 دقیقه خیس دهید تا نرم شوند سپس با فشار دست رطوبت اضافی نان را بگیرید و همراه با ماهی چرخ شده ، تخم مرغ، جعفری خرد شده و مقداری نمک و فلفل داخل کاسه ای بریزید و مخلوط کنید سپس کوفته های به اندازه یک گردو از مایه درست کنید.
کوفته ها را داخل آرد سوخاری بزنید، داخل ماهیتابه روغن بریزید و پس از اینکه داغ شد کوفته ها را به روغن داغ اضافه کنید و با حرارت ملایم سرخ کنید تا طلایی و برشته شود سپس همراه با برنج ، نان، سس جعفری و … تزیین و سرو کنید.

 نکته: میتوانید به جای نان تست مقداری آرد سوخاری به مایه کوفته اضافه کنید تا حدی که بتوانید به کوفته شکل دهید.

1
1