- ارسال کننده: آرام پز تاریخ: ۹۴/۱۱/۱۵

طرز تهیه برانیز شکلاتی

طرز تهیه برانیز شکلاتی

مواد لازم:
آرد:150 گرم شکلات تخته ای:150 گ
پودر کاکایو:2 ق س
کره:10 گ تخم مرغ: 4 تا
شکر: 200 گ
بیکینگ پودر : 1 ق چ
وانیل: 4/1 ق چ
گردوی خرد شده : 50 گ


مواد لازم برای تهیه کرم پنیر:

کره نرم شده: 50 گرم
پنیر خامه ای: 250 گرم
پودر قند 100 گرمتخم مرغ : 2 عدد
آرد : 50 گرم
وانیل: 4/1 ق چ

طرز تهیه:
ابتدا فر روشن 175 درجه سانتی یا 350 درجه فارنهایت یا شماره 4
کف ودیواره قالب 25 در 35 چرب کرده کاغذ روغنی بندازید
100 گرم کره +پ کاکایو + شکلات تخته ای روی حرارت ملایم یا بن ماری تا آب شن تخم مرغ +شکر + وانیل 5 دقیقه با همزن و سپس مواد خشک (آرد+پ پ ) کم کم به مخلوط تخم مرغ اضافه کرده و سپس مایه شکلات خنک شده را اضافه و هم بزنید
مقدار کمی از مواد را برداشته و بقیه را در قالب بریزید و گردوی خرد شده را روی آن پخش کنید سپس کرم پنیر آماده شده را روی مواد بریزید
باقی مانده مواد را که کنار گذاشته بودید در جاهای مختلف قالب بریزید و با یک وسیله نوک تیز خطوط نامنظم روی کیک ایجاد کنید و سپس قالب را 45 دقیقه در فر قرار دهید.

طرز تهیه کرم پنیر:
ابتدا کره و شکر را با همزن بزنید.
بعد تخم مرغ ها را یکی یکی اضافه کنید
سپس پنیر را اضافه (یکجا)کنید و خوب با همزن بزنید.
در آخر آرد و وانیل را به مواد اضافه کنید

1
1