فاجیتای مرغ
فاجیتا ی مرغ (فاخیتا)
یه ساندویچ سالم و خوشمزه مکزیکی دیگه
سینه مرغ
2قاشق غذاخوری روغن کانولا یا هسته انگور
یه پیاز بزرگ از درازا خرد شده یعنی خلال شده
سه تا فلفل دلمه در سه رنگ متفاوت
مواد خواب مرغ:
2قاشق غذاخوری آب لیمو ترش
3 قاشق غذاخوری روغن زیتون
1 حبه سیرخرد شده
1/2 قاشق چایخوری نمک
1/2 قاشق چایخوری زیره
1/2 قاشق چایخوری پودر چیلی
1/2 فلفل هالاپینو(فلفل سبز درشت خیلی تند که اکثر میوه فروشی ها دارنش)
1/4 فنجان گشنیز خرد شده
مواد لازم اضافی برای تکمیل ساندویچ:
نان تورتیلا یا لواش
سس سالسا
کاهو باریک بریده شده و کمی نمک و سرکه سیب زده شده
روش طبخ:
اگه سینه مرغ درشت هست و حدودا از 300 گرم بیشتر هست اونهارو افقی برش دهید تا نازک تر شوند
مواد سس طعم دهنده مرغ را با هم مخلوط می کنیم در یک کاسه یا کیسه وکیوم دار و مرغ رو هم به مواد اضافه میکنیم و اجازه می دهیم در دمای اتاق یک ساعت استراحت کنه
مرغ رو از مواد بیرون میاریم و بیشتر مواد جامونده روی مرغ رو پاک میکنیم و روی تکه های مرغ نمک می پاشیم (می پاچیم)
یه تابه بزرگ چدنی رو ،روی حرارت زیاد برای یک تا دو دقیقه گرم می کنیم و یک قاشق غذاخوری روغن اضافه می کنیم و به محض دود کردن روغن سینه های مرغ رو در تابه می اندازیم،توجه داشته باشید سایز تابه جوری باشه که نیازی به تکه کردن سینه ها نباشه،2تا 3 دقیقه برای هر طرف سینه ها کافیه.
سینه ها رو روی هم می چینیم و اونارو توی فویل می پیچیم و میگذاریم 5 دقیقه استراحت کنن.کنار هم حرارت رو بهتر نگه می دارن.
تا سینه ها استراحت می کنن پیاز و فلفل دلمه ای ها رو با باقیمانده روغن در همان تابه تفت میدیم و با یه کفگیر فلزی خوب هم میمزنیم تا تکه های جا مونده از مرغ هارو هم از تابه جدا کنیم و میگذاریم تا کمی قهوه ای تیره بشن حدودا برای 4 دقیقه در کل
در آخر سینه های مرغ رو برش میدیم و با فلفل و پیاز تفت داده شده روی نان می چینیم و کمی پنیر رنده شده سس سالسا و کاهو های مزه دار شدمون رو هم اضافه می کنیم و .....نوش جان