- ارسال کننده: آرام پز تاریخ: ۹۴/۱۱/۰۶

طرز تهیه کباب اسکندری

طرز تهیه کباب اسکندری

کباب اسکندری

مواد لازم برای یک نفر:
*فیله گوساله ۲۵۰ گرم
*سینه مرغ خرد شده ۵۰ گرم
*زعفران دم کرده یک قاشق سوپخوری
*آب پیاز دو پیمانه
*نمک و فلفل به میزان لازم
*دوغ یک پیمانه

طرز تهیه: چربی‌های اضافی اطراف گوشت را با چاقوی تیز می‌گیریم. فیله را روی تخته گوشت قرار داده و با پشت لبه تیز کارد آشپزخانه ضربه‌های موازی روی گوشت زده تا تار و پود گوشت باز شده و نازک‌تر شود. این کار به جذب مواد مرینت گوشت کمک می‌کند. وقتی گوشت به صورت ورقه‌ای باز شد، گوشت را به پهنای ۱۰ سانتی‌متر برش زده و به همراه مرغ برای دو تا چهار ساعت در مخلوط دوغ، آب پیاز، کمی نمک، فلفل و زعفران می‌خوابانیم و در یخچال قرار می‌دهیم، به این عمل مرینت کردن گوشت می‌گویند. پس از این زمان گوشت را به سیخ کشیده و اضافه‌های گوشت را از اطراف گرفته تا شکل مرتب و منظمی روی سیخ داشته باشد. سینه‌های مرغ را نیز کمی با پشت کارد کوبیده تا گوشت مرغ نیز از هم کمی باز شود. گوشت مرغ را روی فیله به صورت زیگزاگ چیده و با نوک کارد روی فیله‌های مرغ می‌کوبیم تا گوشت مرغ کاملا به فیله بچسبد و هنگام پخت مرغ و گوشت از هم جدا نشود. حال باید کباب را روی آتش قرار دهیم. ابتدا مرغ را روی آتش قرار می‌دهیم و پس از این‌که کمی خودش را گرفت، سیخ را برگردانده و روی دیگر را کباب می‌کنیم. سیخ را مرتب بر می‌گردانیم و گوشت را با آتش ملایم کباب می‌کنیم تا کباب خوش‌رنگ و مغز پخت شود.