- ارسال کننده: آرام پز تاریخ: ۹۴/۱۱/۰۶

کیک وانیلی

 کیک وانیلی 

مواد لازم
آرد دو و نیم لیوان
بیکیگ پودر دو و نیم ق چ
جوش شیرین 1 ق چتخم مرغ 4 عدد
شکر یک و نیم لیوان
وانیل دو و نیم ق چروغن 1 لیوان
باتر میلک 1 لیوان

کیک وانیلی

طرز تهیه
*فر رو روی 180 درجه سانتیگراد قرار میدیم
*قالب رو آماده میکنیم
*آرد و بیکینگ پودر و جوش شیرین رو الک یا ویسک میکنیم
*تخم مرغ رو به خوبی هم میزنیم تا کف کنه
*شکر رو اضافه کرده و خوب هم میزنیم تا سفید رنگ شه (خیلی مهمه)
*وانیل رو اضافه میکنیم و هم میزنیم
*از وانیل با کیفیت خوب استفاده کنید تا یک کیک وانیلی عالی و خوش بو داشته باشید.
روغن رو اضافه کرده هم میزنیم. در حدی که مخلوط شه
*نصف باتر میلک رو میریزیم و با حرکت کند همزن هم میزنیم
*نصف آرد رو ریخته و کمی هم میزنیم. در حدی که مخلوط شه
*بقیه باتر میلک رو توش میریزیم و باز با دور کند هم میزنیم
* باقی آرد رو اضافه کرده و هم میزنیم تا زمانی که آرد کاملا مخلوط شه و نه بیشتر.
*کف قالب رو قبل از شروع کار کاغذ انداخته و چرب میکنیم
*مخلوط کیک رو توی قالب یا قالبها ریخته و توی فر میذاریم
*هر قالب بهتره تا دو سوم پر بشه
*برای کاپ کیک 25 دقیقه
*برای دو عدد کیک 35 تا 40 دقیقه (حدود 23 سانت)
*برای یک کیک بزرگ 50 تا 60 دقیقه (حدود 30 سانت)
*اما همیشه به یاد داشته باشید که کیک رو باید چک کنید و به ساعت اعتماد نکنید. یه سیخ چوبی یا خلال دندون به مرکز کیک فرو ببرید اگر "تقریبا" چیزی بهش نچسبید یعنی کیک آماده است
از قالب خارج کرده و روی توری بذارید تا سرد شه
*برای تهیه باتر میلک 1 لیوان شیر رو با یک قاشق غذاخوری سرکه سفید یا آبلیمو مخلوط میکنیم و میزاریم 15 دقیقه داخل دمای محیط بمونه.