- ارسال کننده: آرام پز تاریخ: ۹۴/۱۱/۰۵

تست کاپ

 تست کاپ 


مواد لازم برای۹ نفر

جعفری به مقدار لازم
کالباس به مقدار لازم
خیارشور ۲ عدد
پنیر خامه ای ۳ قاشق غذا خوری
سیر ۲ حبه
سس مایونز ۱ لیوانروغن زیتون ۳ قاشق غذا خورینان تست ۹ عدد

تست کاپ

طرز تهیه

۱- نان های تست را با وردنه کمی پهن کنید تا نازک شود

۲- سپس اطراف تیره رنگ نان تست را جدا کنید

۳- قالب های فنجانی را با روغن چرب کنید سپس نان ها را درون قالب کاپ ها قرار دهید و با قلمو روی نان ها را نیز چرب نمائید ( بهتر است از روغن زیتون استفاده کنید ).

۴- قالب ها را داخل فر با درجه حرارت 180 درجه سانتیگراد به مدت 10 دقیقه قرار دهید تا نان ها خشک شده و حالتی مانند فنجان پیدا کنند ، اجازه دهید نان ها سرد شوند سپس از قالب خارج کنید.

۵- کالباس را خرد کنید ، سیر و خیار شور را نیز رنده کنید سپس همه را درون کاسه ای بریزید و با پنیر خامه ای ، سس مایونز ، روغن زیتون ، مقداری جعفری خرد شده ، نمک و فلفل مخلوط نمائید سپس مخلوط را درون تست کاپ ها قرار دهید و سرو کنید.

سایر نکات

میتوانید برای داخل تست از مواد دیگری نیز استفاده کنید ؛ همچنین بجای مواد بالا از تخم مرغ استفاده کنید ، همزمان با قرار دادن تست کاپ یک تخم مرغ درون ان بشکنید تا تست کاپ تخم مرغی داشته باشید.