- ارسال کننده: آرام پز تاریخ: ۹۴/۱۱/۰۵

کباب چوبی دودی

 کباب چوبی دودی 

یک قاشق غذاخوری پاپریکا دودی
1.5 قاشق چایخوری نمکیک قاشق چایخوری پودر سیریک قاشق چایخوری پودر پیازیک قاشق چایخوری فلفل سیاهیک کیلو و 400 گرم گوشت چرخ‌کرده مخلوط
16 عدد نان تورتیلا

کباب چوبی دودی

طرز تهیه

در یک کاسه بزرگ، پاپریکا، نمک، پودر سیر، پودر پیاز و فلفل سیاه را با یکدیگر مخلوط کنید. گوشت چرخ‌کرده را به کاسه اضافه کنید و با ادویه‌ها کاملا ورز دهید. سپس آن را به 24 گلوله تقسیم کنید. سطح گلوله‌های گوشتی را در دست صاف کنید تا 5 سانتی‌متر ضخامت داشته باشند.
سه عدد از آنها را در یک سیخ چوب بکشید. همین کار را با بقیه گوشت‌ها تکرار کنید. سپس آنها را به مدت 8 تا 10 دقیقه روی کباب‌پز بپزید تا کاملا پخته شوند.
این کباب‌ها را با نان تورتیلا برشته شده سرو کنید.
برای اینکه سیخ‌های چوبی نسوزند، 30 دقیقه پیش از کباب کردن آنها را در آب خیس کنید.

1
1