کوکو سه رنگ در پنج لایه
کوکو سه رنگ در پنج لایه
مواد کوکو سیب زمینی br سیب زمینی پخته رو آماده میکنید با این تفاوت که توش 1ق غ سرخالی بکینگ پودرمیزنیم. تخم مرغش مقداری باشه که مایع کیک بهمون بده
. مواد کوکو سبزی:
اول سبزی شو خالی تفت فقط آبش بخار شه بعد که خنک شد پیاز تخم مرغ زرشک گردو ریز شده کنجد دوست داشتین سیب زمینی نگینی ریز سرخ شده باهم مخلوط میکنیم. تو همه مایع کوکو هامون روغن مایع میریزیم.
مواد کوکو گوشت:
پیاز رنده و گوشت چرخ کرده مقداری پیازچه فلفل دلمه قارچ رنده درشت نمک زردچوبه فلفل 2ق غ ماست و رب گوجه همه به ترتیب سرخ میذاریم کنارخنک بشه بعد تخم مرغ اضافه هم میزنیم. . بعد به ترتیب تو ظرف مورد نظر روغن ریخته داغ که شد از مایع سیب زمینی مقداری ریخته ابتدا روی شعله مستقیم بعد تو فر میذاریم. سطح روش که هنوز زیاد نبسته مایع سبزی میریزیم. تو فر میذاریم. بعد دوباره با همون روش قبلی سیب زمینی خودش رو گرفت مایع گوشتی رو اضافه بعد دوباره که خودشو گرفت مایع سبزی. وقتی کاملا" طلایی شدن از فر درآورده کمی خنک که شد آماده برگردوندن در ظرف سرو و تزیینات میباشد.