- ارسال کننده: آرام پز تاریخ: ۹۴/۱۱/۰۳

رویال برگر

رویال برگر 


مواد لازم برای۵ نفر
گوشت چرخ کرده (با دنبه) ۵۰۰ گرم br تخم مرغ ۱ عدد
پیاز ۲ حبه
آرد سوخاری به مقدار لازم
پودر سیر ۲ قاشق مربا خوری
پودر موسیر ۱ قاشق مربا خوری
نمک و فلفل به مقدار لازمنان همبرگر به مقدار لازمقارچ (خرد شده) ۲ لیوان
ژامبون مرغ به مقدار لازم

رویال برگر

طرز تهیه

۱- سیر و 1عدد پیاز را رنده کرده و با هم مخلوط کنید و به آنها مقداری نمک اضافه کرده و آب اضافی آنها را بگیرید و به همراه تخم مرغ ،پودر سیر،پودر موسیر و فلفل به گوشت اضافه کرده و خیلی خوب ورز دهید.

۲- بعد از ورز دادن گوشت شروع به اضافه کردن آرد سوخاری کنید.آرد را کم کم به گوشت اضافه کرده و هربار آن را به خوبی ورز دهید .
اضافه کردن آرد را تا زمانی که بتوانید به گوشت شکل دهید ادامه دهید. اما مراقب باشید که زیاد آرد نریزید تا گوشت پس از پخت خشک نشود.

۳- گوشت آماده شده را به قسمت های دلخواه تقسیم کنید و هر قسمت را به شکل یک دایره در آورید ، دایره های آماده همبرگر را روی کاغذ روغنی یا کیسه فریزر قرار داده و برای یک ساعت درون یخچال قرار دهید.

۴- پیازهای باقی مانده را به صورت حلقه های نازک خرد کنید و در مقداری کره تفت دهید تا نرم شود سپس قارچ های خرد شده را اضافه کنید ، مقداری نمک و فلفل بزنید و تفت دهید تا آب قارچ کشیده شود.

۵- مقدار کمی روغن داخل تابه بریزید ، همبرگر را داخل ماهیتابه قرار دهید تا سرخ شود .وقتی دو طرف همبرگر سرخ شد1تا2 ورقه پنیر را روی همبرگر قرار دهید تا با حرارت همبرگر پنیر آب شود ، همبرگر پنیری را داخل نان بگذارید و روی آن 2 ورقه ژامبون قرار دهید.

۶- روی ژامبون مقداری قارچ بریزید و با کاهو ، گوجه ، خیار شور و … ساندویچ را پر کنید و در انتها با سس ساندویچ یا هر سس دیگری که دوست دارید ساندویچ را سرو کنید.

سایر نکات

1)در صورت تمایل مقداری خامه هم به سس قارچ اضافه کنید.

2)بهتر است به ازای هر همبرگر از 2 ورقه پنیر چدار استفاده کنید.

3)در صورت تمایل مقداری آبلیمو هم به قارچ اضافه کنید

1
1