- ارسال کننده: آرام پز تاریخ: ۹۴/۱۱/۰۳

دسر موزاییکی گیلاس و شکلات

دسر موزاییکی گیلاس و شکلات

مواد لازم:
مارشمالو (پف پفی) 120 گرم br شیر 1/2 پیمانهکره 100 گرمکره 150 گرم br شکلات تخته ای 150 گرم
بیسکویت پتی‌بور 120 گرم، یک بسته بزرگ
پود ر ژلاتین 1 قاشق سوپ خوری
گیلاس، باد ام و نارگیل به میزان لازم

دسر موزاییکی گیلاس و شکلات

طرز تهیه:
کف قالب مستطیل شکلی به عمق 4 تا 5 سانتی متر را کاغذ روغنی بیند ازید تاکف و د یواره‌های آن رابپوشاند.
بیسکویت‌ها را خرد کرد ه و با 100 گرم کره ذوب شد ه مخلوط کنید، سپس آن را کف قالب ریخته و خوب فشار د هید تا منسجم گرد د و قالب را به مد ت 30 د قیقه د ر یخچال بگذارید.
ژلاتین را با کمی آب مخلوط کرد ه و روی بخار کتری قرار د هید تا کاملا حل شود.
مارشمالوها را با شیر د اخل یک ظرف د یگر بریزید و آن را روی بخار کتری قرار د هید تا ذوب شود.

حالا به تد ریج ژلاتین را به مارشمالو اضافه کنید و خوب آنها را با هم مخلوط کنید، سپس آن را روی بیسکویت‌ها بریزید.
قالب را د وباره د ر یخچال بگذارید تا لایه د وم خود ش را بگیرد.شکلات تخته‌ای و کره را د ریک کاسه مناسب با هم مخلوط کنید و با روش بن ماری شکلات را ذوب کنید.

شعله را خاموش کنید، سپس باد ام، نارگیل و گیلاس را هم اضافه کرد ه و آنها را با هم مخلوط کنید.
قالب را از یخچال د رآورید. مخلوط شکلات را روی لایه مارشمالو بریزید.
قالب را یک ساعت دیگر د ر یخچال قرار د هید تا د سر شما آماد ه شود، سپس آن را از یخچال د ر آورد ه و برش بزنید.
نوش جان