توپک مرغ
توپک مرغ
گوشت مرغ یکی از انواع گوشت های سفید است که در سفره های ما ایرانیان از جایگاه خوبی برخوردار است و خانمهای کدبانوی ایرانی غذاهای متنوع و خوشمزه ای با گوشت مرغ درست می کنند. اما گاهی برخی دوست دارند غذاهایی با این ماده مغذی درست کنند که جدید بوده و تکرار را از سفره ها بزداید. از جمله غذاهای معروف ایرانی که با مرغ درست می شود، جوجه کباب است و می توان چلو مرغ، خوراک مرغ و… را در این خصوص نیز نام برد. اما ما در این مطلب از پورتال رنگی سعی کرده ایم گونه متفاوتی از غذایی که با گوشت مرغ درست می شود را آموزش دهیم. گفتنی است این نوع غذا که توپک نام دارد در عین اینکه لذیذ است برای کودکان هم جالب است و بچه ها با دیدن شکل این غذا اشتهایشان باز می شود و می توانند با استفاده از این غذا به مواد مغذی گوشت مرغ دست یابند. امیدواریم این مدل غذایی مرغ را در منزل تهیه کنید و از خوردن آن نهایت لذت را ببرید.
این نوع غذا بسیار راحت است و در کمترین زمان ممکن هم تهیه می شود. شما می توانید با تهیه مواد لازم زیر به راحتی آن را برای اعضا خانواده تان درست کنید.
مواد مورد نیاز برای درست کردن توپک مرغ:
سینه ی مرغ پخته ۱عدد
پیاز متوسط ۱عدد
پنیرپیتزا۱پیمانه
تخم مرغ 1 عدد
جعفری خردشده ۲ق س خوری
نمک. فلفل. اردسوخاری ب میزان لازم
ارد نان مقداری
روش درست کردن توپک مرغ:
سینه ی مرغ رو همراه باپیاز چرخ کرده یابا غذاساز میزنیم سپس پنیر. جعفری. نمک و فلفل روبهش اضافه میکنیم و کمی ارد نان برای اینکه ب دست نچسبه به مواد اضافه میکنیم و هم میزنیم بعد موادو به گلوله هایی ب اندازه گردو درمیاریم و اول داخل تخم مرغ وسپس در آرد سوخاری میغلتونیم و ب سیخ چوبی کشیده و داخل روغن داغ سرخ میکنیم.