- ارسال کننده: آرام پز تاریخ: ۹۴/۱۱/۰۱

پودینگ موزی

پودینگ موزی 


مواد لازم برای۶ نفر

شیر (کم چرب) ۲ پیمانه
تخم مرغ (زرده) ۳ عدد
شکر ۱/۳ پیمانه
نشاسته ذرت ۳ قاشق غذا خوری
موز رسیده نازک ورقه شده ۴ عدد
بیسکویت خرد شده برای سرو کردن به مقدار لازم
خامه زده شده زده شده برای سرو کردن به مقدار لازم
نمک به مقدار لازم

طرز تهیه

۱- در یک قابلمه بزرگی تا ارتفاع 5 سانتی‌متر آب بریزید و روی اجاق گاز قرار دهید تا به جوش آید. یک پیرکس که طولی به اندازه قابلمه‌تان داشته باشد انتخاب کنید سپس در آن شیر، زرده تخم‌مرغ، شکر، نشاسته ذرت و کمی نمک را با هم زن مخلوط کنید تا یک دست شود.

۲- پیرکس را روی قابلمه آب جوش قرار داده و مواد را هم بزنید تا قوام بیاید، پس از 10 دقیقه آن را از روی حرارت بردارید.

۳- موز‌ها را بین 6 کاسه 10 سانتی‌متری تقسیم کنید ( یا از یک ظرف 1.5 لیتری استفاده کنید). مخلوط پودینگ داغ را روی موز‌ها بریزید. روی آن را صاف کرده و موزها را غوطه ور کنید. روی آن را با نایلون یا سلفون پوشانده و در یخچال بگذارید تا خودش را بگیرد، 1 ساعت یا یک شب. در صورت تمایل آن را با بیسکویت خرد شده و خامه زده شده تزئین کنید.

1
1