ته چین مرغ بادمجان
ته چین مرغ بادمجان
طرز تهیه
تا زرده تخم مرغ،نصف استکان روغن مایع یک استکان ماست ترش ،زعفران دم کرده رو خوب مخلوط کنید...
برنج آبکش شده رو که کمی زنده تر برداشتین با این مخلوط قاطی کنید،
من مرغ رو مکعبی خورد کردم وبا سیر و پیاز وزعفران سرخ کردم کمی آب ریختم تا بپزه،
بادمجونها رو هم قطورتر برش دادم وسرخ کردم...
برنج مخلوط با ماست وبقیه موادرو بالیوان پیمانه کردم وبه سه قسمت تقسیم کردم وداخل قابلامه یک لایه برنج،یک لایه مرغ،یک لایه برنج،یک لایه بادمجون ودوباره برنج ریختم خوب فشرده کردم وگذاشتم دم بکشه...
زرشک هم میتونید لابلای برنج بریزین..