روشی جدید برای طبخ شیرینی نارگیلی
برای تهیه شیرینی نارگیلی از یک روش تازه استفاده کرده ایم که طعم و مزه ای بسیار دلچسب و لذیذ دارد روش تهیه آن مانند روش تهیه بیسکویت کشمشی است با کمی تغییرات !
می خواهیم طرز تهیه یک نوع شیرینی نارگیلی را به شما آموزش دهیم که نیازی به روغن ندارد. در واقع این نوع شیرینی چربی اش را از پودر نارگیل تامین می کند. همچنین خیلی فوری می توانید آن را درست کنید.
مواد اولیه:
طرز تهیه:
1/زرده را با دور متوسط همزن 3 دقیقه بزنید.
2/شکر و آرد و وانیل را هم آرام اضافه کنید و همزن را کنار بگذارید.
3/پودر نارگیل و پودر قهوه و کشمش را اضافه کرده و با قاشق خوب مخلوط کنید.
4/حالا روی کاغذ روغنی مواد را به اندازه ی یه قاشق چای خوری مواد بگذارید (مثل شیرینی کشمشی ) و حتما فاصله را بین شیرینی ها رعایت کنید.چون این شیرینی مثل شیرینی کشمشی در فر که میره پخش میشه.
5/در طبقه ی بالای فر با دمای 175 درجه سانتی گراد به مدت 10 تا 15 دقیقه بذارید.(تا زمانی که یه کم دور شیرینی به رنگ طلایی بشه)
نکات:
مواد این شیرینی غلیظه.
حتما بذارین شیرینی کامل سرد بشه بعد از کاغذ روغنی جداش کنین.
این شیرینی چربیشو از پودر نارگیل می گیره. پس از پودر نارگیل تازه و مرغوب استفاده کنید.