- ارسال کننده: آرام پز تاریخ: ۹۴/۱۰/۲۱

کیک ماگما

این کیک مزه خیلی عالی دارد داخلش پودینگی که  دارد با سس روی کیک  باعث شده که این کیک طعم متفاوتی داشته باشد

مواد لازم :

برای پودینگ:

آرد 2 قاشق

وانیل 1پاکت

نشاسته 3 قاشق سرپر

شیر 4 لیوان

شکر 4 قاشق

کره 1 قاشق

 

برای کیک:

شیر 1 لیوان

روغن مایع  نصف لیوان

شکر 1 لیوان

تخم مرغ 3 عدد

آرد 2 لیوان

وانیل 1 پاکت

بکینگ پودر 1 پاکت

سس:

شکلات تلخ 160 گرم

خامه 1 پاکت

من بجای سس شکلاتی از سس میوه اس آماده استفاده کردم

طرز تهیه :

ابتدا پودینگ را درست می کنیم بدین طریق که در یک قابلمه  شیر, آرد, نشاسته , شکر و وانیل را می ریزیم  خوب مخلوط کرده در حرارت قرار می دهیم  و تا وقتی بجوشد مرتب  هم میزنیم  در آخر کره را می ریزیم و می گذاریم سرد شود حالا کیک را درست میکنیم: تخم مرغ , شکر را با هم مخلوط میکنیم  و با میکسر هم میزنیم  و تا وقتی سفید شود هم میزنیم  رویش شیر و روغن مایع م یریزیم و به مخلوط کردن ادامه می دهیم .آرد , وانیل و بکینگ پودر را ریخته و به هم زدن ادامه می دهیم آرد را کم کم بریزید حالا در قالب کیک گرد چرب شده و آرد پاشی شده می ریزیم رویش پودینگ سرد شده را می ریزیم در فر 180 درجه از قبل گرم شده قرار می دهیم  تا بپزد حالا کیک را سر کرده و  2 ساعت در یخچال قرار می دهیم. برای درست کردن سس خامه را در قابلمه ریخته  و تا وقتی به دمایجوش برسد در حرارت بماند  داخلش شکلات تلخ را  ریخته تا ذوب شود حالا کیک را از یخچال در آورده و رویش  سس شکلاتی را ریخته  و برش میزنیم من در ایتجا از سس میوه ای استفاده کردم