کیک ماگما
این کیک مزه خیلی عالی دارد داخلش پودینگی که دارد با سس روی کیک باعث شده که این کیک طعم متفاوتی داشته باشد
مواد لازم :
برای پودینگ:
آرد 2 قاشق
وانیل 1پاکت
نشاسته 3 قاشق سرپر
شیر 4 لیوان
شکر 4 قاشق
کره 1 قاشق
برای کیک:
شیر 1 لیوان
روغن مایع نصف لیوان
شکر 1 لیوان
تخم مرغ 3 عدد
آرد 2 لیوان
وانیل 1 پاکت
بکینگ پودر 1 پاکت
سس:
شکلات تلخ 160 گرم
خامه 1 پاکت
من بجای سس شکلاتی از سس میوه اس آماده استفاده کردم
طرز تهیه :
ابتدا پودینگ را درست می کنیم بدین طریق که در یک قابلمه شیر, آرد, نشاسته , شکر و وانیل را می ریزیم خوب مخلوط کرده در حرارت قرار می دهیم و تا وقتی بجوشد مرتب هم میزنیم در آخر کره را می ریزیم و می گذاریم سرد شود حالا کیک را درست میکنیم: تخم مرغ , شکر را با هم مخلوط میکنیم و با میکسر هم میزنیم و تا وقتی سفید شود هم میزنیم رویش شیر و روغن مایع م یریزیم و به مخلوط کردن ادامه می دهیم .آرد , وانیل و بکینگ پودر را ریخته و به هم زدن ادامه می دهیم آرد را کم کم بریزید حالا در قالب کیک گرد چرب شده و آرد پاشی شده می ریزیم رویش پودینگ سرد شده را می ریزیم در فر 180 درجه از قبل گرم شده قرار می دهیم تا بپزد حالا کیک را سر کرده و 2 ساعت در یخچال قرار می دهیم. برای درست کردن سس خامه را در قابلمه ریخته و تا وقتی به دمایجوش برسد در حرارت بماند داخلش شکلات تلخ را ریخته تا ذوب شود حالا کیک را از یخچال در آورده و رویش سس شکلاتی را ریخته و برش میزنیم من در ایتجا از سس میوه ای استفاده کردم