رسپی کیک بهار با فرمول ترکیه
هنوز فصل بهار نیامده است ولی با کیک بهار در خانه, آشپزخانه , روی میز می خواهیم حال و هوای بهار داشته باشیم
مواد لازم:
شکر 1 لیوان
تخم مرغ 4 عدد
رنده پوست پرتقال 1 قاشق مرباخوری
کره 12 گرم
برگ اسفناج پوره شده 1 استکان
تمشک 1 استکان
بکینگ پودر 1 پاکت
وانیل 1 پاکت
آب پرتقال 2 قاشق
آرد 2 لیوان
طرز تهیه :
ابتدا کره و شکر را در ظرف ریخته و با میکسر هم میزنیم تخم مرغ هار ار یخته و به همزدن ادامه می دهیم تا سفید رنگ شود.مخلوط آرد, بکینگ پودر و وانیل را با هم الک کرده و کم کم به مخلوط اضافه کرده و خوب هم میزنیم حالا این مخلوط را به 3 قسمت تقسیم میکنیم. به یکی رنده پوست پرتقال و آب پرتقال می ریزیم و در قالب کیک چرب شده و آرد پاشی شده می ریزیم به دومی تمشک پوره شده می ریزیم این مخلوط کمی آبکی می شود می توانید مقداری آرد بریزید و روی مخلوط پرتقالی می ریزیم و به سومی اسفناج پوره شده ریخته و مخلوط میکنیم و در قالب می ریزیم در فر 180 درجه از قبل گرم شده قرار می دهیم میگذاریم بپزد سپس از فر در آورده و میگذاریم سرد شود