له معجون پنیری
همانطوریکه میدانید هر شخص ممکن است با رسپی های مختلف خمیر له معجون را درست کند بهتر است با رسپی ما هم بیشتر آشنا شوید تا ببینید برای تهیه یک خمیر خوب له معجون باید از چه موادی استفاده شود
مواد لازم:
آرد 3 لیوان
خمیر مایه 1 قاشق مرباخوری
نمک و آب
رویه:
فلفل قرمز 1 عدد
فلفل سبز 3 عدد
جعفری مقداری
پنیر سفید 150 گرم
پنیر 50 گرم
روغن زیتون
طرز تهیه :
در کاسه آرد می ریزیم و وسطش را حوض میکنیم و در قسمت وسط خمیر مایه می ریزیم وروی آرد نمک می ریزیم روی خمیر مایه مقدار خیلی کمی آب ولرم می ریزیم و خمیرمایه را با دست حل میکنیم خمیر را ورز میدهیم رویش را پوشانده تا استراحت کند حالا مواد داخلی را آماده میکنیم فلفل قرمز, فلفل سبز, جعفری را ریز کرده و پنیر له شده ریخته و با هم مخلوط میکنیم خمیر استراحت داده شده را به 4 قسمت تقسیم کرده و هرکدام را در دست گرد میکنیم سینی فر را چرب کرده حالا خمیر ها ر ا به شکل بیضی باز میکنیم خمیر باید نازک باز شود حالا در سینی فر چیده از م وادد اخلی می ریزیم و در همه جای خمیر پخش میکنیم در فر 180 درجه از قبل گرم شده قرار میدهیم زود زود کنترل کنید چون این خمیر زود میپزد