شیرینی یاسمن دو رنگ با آموزش تصویری
این شیرینی شربتی علاوه بر ظاهر زیبایش طعم بسیار خوبی هم دارد من که از طعم و مزه این شیرینی خیلی خوشم می آید من در اینجا دو رنگ درست کردم و رنگ قرمز استفاده کردم از رنگ های خوراکی مجاز برای این کار استفاده کنید
مواد لازم :
خمیر:
آرد 1.5 لیوان
کره 50 گرم ذوب شده ( بعد از ذوب شدن 4 قاشق)
تخم مرغ 1 عدد
گلاب 1 قاشق
نمک کمی
آب نصف استکان
رنگ قرمز مجاز
برای باز کردن خمیر:
نشاسته 1 قاشق
مواد داخلی:
سیب 1 عدد
شکر 2 قاشق
گردو 3 قاشق
پودر نارگیل 2 قاشق
دارچین نصف قاشق چایخوری
سفیده تخم مرغ 1 عدد
آب 1 لیوان
شکر 1 لیوان
عسل 1 قاشق
آب لیمو 1-2 قطره
آب 1 لیوان
شکر 1 لیوان
عسل 1 قاشق سرپر
آبلیمو 1-2 قطره
طرز تهیه :
ابتدا شربت را درست می کنیم به این طریق که شکر, آب و عسل را در قابلمه می ریزیم و میجوشانیم وقتی جوشید آبلیمو می ریزیم و از حرارت برداشته میگذاریم سرد شود
برای درست کردن خمیر ابتدا در یک کاسه آرد را می ریزیم وسطش را گود کرده و در قسمت گود تخم مرغ,کره ذوب شده, آب گلاب و کمی نمک می ریزیم رویش کمی آب می ریزیم خوب ورز می دهیم تا خمیر شود در روی سطح کار مقداری آرد ریخته و خوب ورز میدهیم خمیر را نصف کرده روی یکی رنگ قرمز خوراکی میزنیم تا وقتی رنگ را بخودش بگیرد ورز میدهیم ورویش چند قطره آب می ریزیم که راحت تر ورز د اده شود در نایلون گذاشته 15 دقیقه استراحت می دهیم حالا موادداخلش را درست میکنیم . پوست سیب را گرفته و داخل تابه رنده میکنیم رویش شکر ریخته تا وقتی آبش را بکشد میپزیم وقتی آب سیب کشیده شد رویش دارچین و گردو ریخته مخلوط میکنیم وقتی کاملا سرد شد سفیده تخم مرع و پودر نارگیل می ریزیم و خوب مخلوط میکنیم خمیر را از یخچال در اورده خمیر سفید را با کمی نشاسته به کمک وردنه به شکل مستطیل باز میکنیم. خمیر قرمز را هم به همین شکل باز میکنیم وروی خمیر سفید قرار می دهیم و با وردنه خمیر میکشیم تا صاف و یکدست شود کناره های اضافی خمیر را با چاقو می بریم سپس به شکل مربع برش می زنیم( تصویر) از مواد داخلی توپهای کوچک درست کرده و در وسط مربع ها قرار می دهیم و چهار طرفش را با چاقو برش مزنیم حالا فشار داده و نوک هایش را وسط می آوریم و خوب به هم میچسبانیم ( مثل شکل) که حالت دو رنگ و زیبایی پیدا می کنید. کناره های خمیری که برش دادیم دور نریزید میشه توپهای کوچک درست کنید حالا شیرینی را در سینی فر چرب شده می چینیم. در فر 180 درجه از قبل گرم شده بمدت 15 دقیقه قرار می دهیم به محض در اوردن از فر در شربت سرد می ریزیک وقتی از شربت در اوردیم در یک ظرف ریخته بمدت 15-20 دقیقه بمدت سپس سرو میکنیم از این مقدار 15 عدد بدست می آید