براونی پسته ای
مواد رویی:
شکلات تلخ 80 گرم
خامه 1 پاکت
شیر 1 لی.ان
تزیین:
پودر پسته
طرز تهیه :
در یک کاسه بزرگ تخم مرغ ها و مخلوط میکنیم تا سفید رنگ شود شکر را می ریزیم و مخلوط میکنیم شیر و روغن مایع را می ریزیم در آخر آرد, بکینگ پودر , وانیل, کاکائو را ریخته و خوب مخلوط میکنیم دقت کنید که آرد را کم کم می ریزیم در ظرف مخصوص فر چرب شده ریخته در فر 180 درجه قرار می دهیم از قر در آورده 5 دقیقه استراحت م یدهیم حالا شیر را م یریزیم و شیر خوب به خرد کیک می رود حالا مواد سس را در یک ظرف می ریزیم در حرارت می گذاریم نباید بجوشد نزدیک به نقطه جوش که رسید ازحرارتبرمیداریم خوب هم زده تا شکلات کاملا ذوب شود حالا این سس را روی کیک می ریزیم حداقل 2 ساعت در یخچال قرار می دهیم رویش پودر پسته می ریزیم