- ارسال کننده: آرام پز تاریخ: ۹۴/۱۰/۰۶

بقچه گوشت و گردو

با خود فکر میکردم که برای شام چه درست کنم که غذای خمیری باشد ولی متفاوت تر از همیشه که این بقچه گوشتی به فکر امد و خواستم به شما هم آموزش دهم

مواد لازم:

آرد 4 لیوان

خمیر مایه نصف پاکت

روغن زیتون نصف استکان

شیر 1 استکان

کره 2 قاشق

تخم مرغ 1 عدد

نمک و آب

مواد داخلی:

گوشت چرخ کرده 150 گرم

پیاز 3 عدد

گردو

کشمش 2 قاشق

جعفری مقداری

نمک و فلفل سیاه و روغن مایع

بقچه گوشت و گردو

طرز تهیه :

در کاسه آرد می ریزیم نمک می پاشیم و وسطش را گود کرده و در وسط خمیر مایه می ریزیم روی خمیر مایه روغن زیتون و شیر می ریزیم و کره نرم شده  و تخم مرغ , اب ولرم به مقدار خیای کم می ریزیم و از قسمت وسط شروع به هم زدن می کنیم تا خمیرمایه خوب حل شود و خوب ورز میدهیم  حالا موادد اخلی را درست میکنیم : در تابه روغن مایع ریخته  و پیاز خرد شده را تقت میدهیم  سپس گوشت چرخ  کرده را ریخته و به تفت دادن ادامه میدهیم  کشکش و  نمک و فلفل سیاه می ریزیم  و از حرارتبرمیداریم  و جعفری ریز خردش ده می ریزیم  سپس گردوی درشت خرد شده می ریزیم و مخلوط میکنیم  از خمیر تکه هایی برداشته و  با دست پهن میکنیم  از مواد د اخلی گذاشته  و  خمیر را می بندیم و گرد میکنیم  در سینی فر کاغذ روغنی انداخته شده میچینیم  رویش زرد تخم مرغ می مالیم  و استراحت می دهیم  در فر 180 درجه از قبل گرم شده می پزیم