بقچه گوشت و گردو
با خود فکر میکردم که برای شام چه درست کنم که غذای خمیری باشد ولی متفاوت تر از همیشه که این بقچه گوشتی به فکر امد و خواستم به شما هم آموزش دهم
مواد لازم:
آرد 4 لیوان
خمیر مایه نصف پاکت
روغن زیتون نصف استکان
شیر 1 استکان
کره 2 قاشق
تخم مرغ 1 عدد
نمک و آب
مواد داخلی:
گوشت چرخ کرده 150 گرم
پیاز 3 عدد
گردو
کشمش 2 قاشق
جعفری مقداری
نمک و فلفل سیاه و روغن مایع
طرز تهیه :
در کاسه آرد می ریزیم نمک می پاشیم و وسطش را گود کرده و در وسط خمیر مایه می ریزیم روی خمیر مایه روغن زیتون و شیر می ریزیم و کره نرم شده و تخم مرغ , اب ولرم به مقدار خیای کم می ریزیم و از قسمت وسط شروع به هم زدن می کنیم تا خمیرمایه خوب حل شود و خوب ورز میدهیم حالا موادد اخلی را درست میکنیم : در تابه روغن مایع ریخته و پیاز خرد شده را تقت میدهیم سپس گوشت چرخ کرده را ریخته و به تفت دادن ادامه میدهیم کشکش و نمک و فلفل سیاه می ریزیم و از حرارتبرمیداریم و جعفری ریز خردش ده می ریزیم سپس گردوی درشت خرد شده می ریزیم و مخلوط میکنیم از خمیر تکه هایی برداشته و با دست پهن میکنیم از مواد د اخلی گذاشته و خمیر را می بندیم و گرد میکنیم در سینی فر کاغذ روغنی انداخته شده میچینیم رویش زرد تخم مرغ می مالیم و استراحت می دهیم در فر 180 درجه از قبل گرم شده می پزیم