شیرینی زیتونی
در آخر هفته برای صبحانه یا عصرانه در کنار چای برای کسانیکه زیتون دوست دارند توصیه می شود
مواد لازم:
کره نرم شده یا روغن جامد 125 گرم
تخم مرغ 2 عدد ( 1 زرده برای رویش)
ماست 1 لیوان
روغن مایع 1 استکان
سرکه 2 قاشق
بکینگ پودر 1 پاکت
نمک 1 قاشق چایخوری ( اگر زیتون شور باشد لازم نیست)
زیتون خرد شده
آرد 3.5- 4 لیوان
طرز تهیه :
ابتدا در کاسه ماست می ریزیم سپس کره ریخته مخلوط میکنیم از روغن مایع هم میریزیم سپس تخم مرغ می ریزیم سرکه و نمک می ریزیم و مخلوط میکنیم اکنون بکینگ پودر را می ریزیم سپس آرد ا کم کم میریزیم و ورز میدهیم زیتون حلقه شده و گردو را می ریزیم خمیری می شود که بدست نچسبد از خمیر به اندازه گردو برداشته و در دست گرد میکنیم در سینی فر کاغذ روغنی انداخته شده می چینیم رویش زرده تخم مرغ می مالیم رویش کنجد یا سیاه دانه می ریزیم در فر 200 درجه از قبل گرم شده قرار میدهیم تا رویش طلایی شود