سالاد ترب و ارده
این سالاد را برای اولین بار در شهر آدانای ترکیه خوردم در کنار کباب آدانا از آنروز در سر سفره بخصوص در فصل زمستان که فصل ترب است از این سالاد استفاده میکنم
مواد لازم:
ترب 300 گرم 2-3 عدد
ارده 1 لیوان 200 میلی لیتر
جعفری خرد شده 2 قاشق
نمک مقداری
سیر 1 حبه
رویه:
سیر و پاپریکا
طرز تهیه :
پوست ترب هارا میگیریم و رنده میکنیم و در یک کیسه تمیز آبش را میگیریم اول در یک ظرف ارده را ریخته داخلش ترب رنده شده را ریخته, سیر کوبیده شده, نمک و جعفری و آب لیمو را ریخته و مخلوط میکنیم سپس در ظرف ریخته رویش سماق می ریزیم