سالاد اسفناج و گندم
اصلیت این سالاد مال کشور ترکیه است الان میخواهیم نکات کاربردی این غذا را آموزش دهیم حتی برای یکبار هم که شده امتحان کنید
مواد لازم:
اسفناج 1 دسته
نخود پخته 1 لیوان
ماست چکیده 1 لیوان
ماست آبدار نصف لیوان
گردو نصف لیوان
سیر نصف حبه له شده
پاپریکا 1 قاشق چایخوری
روعن زیتون 2 قاشق
نمک
طرز تهیه :
اسفناج ها را بعد از شستن درشت خرد میکنیم در روغن مایع با حرارت تند تفت می دهیم و میگذاریم سرد شود ( بخاطر اینکه اسفناج آب نیاندازد بعد از سرد شدن اسفناج گندم پخته, ماست, سیر و نمک می ریزیم و مخلوط میکنیم) سپس در ظرف می ریزیم . گردوی کوبیده را در روغن بمدت 1-2 دقیقه تفت دهید سپس پاپریکا ریخته مخلوط میکنیم و از حرارت برمیداریم وقتی ولرم شد روی سالاد می دهیم و میگذاریم کمی استراحت کند بعدا سرو میکنیم