- ارسال کننده: آرام پز تاریخ: ۹۴/۰۹/۲۲

سالاد اسفناج و گندم

اصلیت این سالاد مال  کشور ترکیه است  الان میخواهیم  نکات کاربردی این غذا را آموزش دهیم حتی برای یکبار هم که شده امتحان کنید

مواد لازم:

اسفناج 1 دسته

نخود پخته 1 لیوان

ماست چکیده 1 لیوان

ماست آبدار نصف لیوان

گردو نصف لیوان

سیر نصف حبه له شده

پاپریکا 1 قاشق چایخوری

روعن زیتون 2 قاشق

نمک

طرز تهیه :

اسفناج ها را بعد از شستن درشت خرد میکنیم در روغن مایع با حرارت تند تفت می دهیم و میگذاریم سرد شود ( بخاطر اینکه اسفناج آب نیاندازد بعد از سرد شدن اسفناج گندم پخته, ماست, سیر و نمک می ریزیم و مخلوط میکنیم) سپس در ظرف می ریزیم . گردوی  کوبیده را در روغن بمدت 1-2 دقیقه تفت دهید  سپس پاپریکا ریخته مخلوط میکنیم و از حرارت برمیداریم  وقتی ولرم شد روی سالاد می دهیم و میگذاریم کمی استراحت کند بعدا سرو میکنیم

1
1