نان پاسکالیا
نان پاسکالیا
برای کسانیکه دوست دارند خودشان برای صبحانه نان درست کنند و یا اینکه میخواهند نان صبحانه متفاوتی داشته باشند که برایشان یکنواخت نباشد این نان خوشمزه را توصیه میکنیم هم برای صبحانه و هم برای عصرانه خوبست
مواد لازم:
آرد نیم کیلو
تخم مرغ 3 عدد
شکر 2 لیوان
آب ولرم 1 استکان
بهبود دهنده 1 قاشق مرباخوری- مقداری نمک
کره 2 قاشق ( 75 گرم)
خمیر مایه 4 پاکت 10 گرمی
طرز تهیه :
در یک کاسه آرد می ریزیم خمیر مایه و نصف آب را می ریزیم و خمیر مایه را در آب حل میکنیم و دو دقیقه می گذاریم بماند رویش تخم مرغ ها کامل و 1 عدد سفیده می ریزیم, کره, شکر و بهبود دهنده می ریزیم بقیه آب و نمک را ریخته خمیر نرمی بدست می آید خوب ورز میدهیم رویش دستمال مرطوب کشیده 15-20 دقیقه استراحت می دهیم به 3-4 قسمت برش زده اینها باید کناره ها نازک و وسطش کلفت باشد و مثل گیسو می بافیم در سینی فر کاغذ روغنی گذاشته و روی آن میگذاریم رویش زرده می م الین به دلخواه میتوانید رویش فیله بادام, فندق خرد شده وی ا گردوی خرد شده بریزیم و در فر 180 درجه از قبل گم شده قرا ردهید